image
Пирамида Маса аквариум
image
Аквариуми в детските градини
image
Астронотуси В наличност.
image
Цихлиди Собствено производство.

Сиамски алгояд (Crossocheilus siamensis)Сиамският алгояд (Сае) или Crossocheilus siamensis е една от най-полезните риби за аквариума по мое мнение. Те се справят наистина отлично с изяждането на неприятното водорасло - черна брада. На другите видове алгии не съм забелязал да им обръщат особено внимание. На много места съм чел , че за да чистят добре не трябва да бъдат хранени , но по-този начин лишавате и другите рибки от храна , което според мен не е правилно. САЕ-тата са много активни и постоянно си похапват , дори да сте ги нахранили пак ще ядат от водораслите , просто почистването на аквариума ще стане по-бавно.
На пазара може да срещнете и двойници на тези рибки , за това е добре да знаете как изглеждат истинските САЕ-та. Те имат една дебела черна линия през средата на тялото , започваща от носа и стигаща до края на опашката. Перките им са прозрачни и имат само един чифт мустачки.
При нас може да намерите само истински и работливи САЕ-та , за да ви убедим , ако пожелате можем да ви направим на място демонстрация подобна на тази в клипчето. ;)

коментара

Търсене

Последни ъпдейти

Нови аквариуми

Нови аквариуми Нови аквариуми
Нови аквариуми са добавени в галерията със завършени проекти на луксозни аквариуми.
Прочетете още...

Водни растения

Водни растения Водни растения
Добавихме каталог с водните растения, които развъждаме и предлагаме в магазина. 
Прочетете още...