Още един аквариум по поръчка, изработен и аранжиран от нас. 

Представяме Ви нашата Бар маса Аквариум - Пирамида. Размерите на аквариума са 110 х 60 х 20 см и е избработен от 10мм стъкло. Пирамидата е напълнена до върха с вода и е свързана изцяло с масата под нея. Това е Хеопсовата пирамида в умален мащаб. За аранжировката сме използвали драконов камък (Ohko stone) и сме изградили планина, чийто връх се издиха под пирамидата. Грунда под растенията е ADA Aqua Soil Amazonia, а останалият е декоративен жълт кварц.Осветлението е комбинирано - основно дневна светлина и за два часа се включва металхалоген 75W. окачен за тавана на помещението. Филтрацията е външен филтър 2000 литра на час. Всички тръби са скрити в аранжировката и в аквариума не се вижда никаква техника и пластмаса, а само природни елементи. Има включена CO2 система. Аквариума седи върху стойка от 10 мм стъкло облечена с огледало бронзе. Видовете растения, които сме ползвали са: Micranthemum monte carlo, Мicrosorum pteropus needle leaf, Мicrosorum mini, Аnubias nana petite, Nymphaea lotus и Monosolenium tenerum. Обитателите са: Неонки (Paracheirodon innesi), Гупи, скариди Ред чери и Аманови. Всичко това е изработено от нас AquaMakerBg /Петър Дудин и Веселин Дудин/.

 

Аквариум по поръчка с осветление и шкаф в бяло. Размерите му са 80/45/60 височина - 200 литра. Изработен е от 10 мм стъкло clear vision. Осветлението е комбинация от луминисцентни лампи и диоди.

Аквариум по поръчка с осветление и шкаф. Размерите му са 80/60/35 см и е с обем от 150 литра. Осветлението е комбинирано,  две луминицсентни лампи Т5 и светодиодни ленти.

Поредното ни творение и пореден, завършен голям проект за тази година. Растителен аквариум - 1500 литра!

 

Страница 1 от 6