Аквариумът е с обем от 800 литра, двулицев. В него се отглеждат астронотуси и е аранжиран с естествени растения и корени.

Новост тук е отварянето на капака.За пръв път използвах това отваряне,тип летящо крило.Това нововъведение облекчава обслужването и позволява оптимално разположение на осветителните пури,осигуряващи перфектно осветление по цялата площ на аквариума.

Аквариумът е 250 литра с диодно осветление. Използвани са Led ленти тип 5050 със мощност 14.5 W/m . Вижда се перфектния монтаж, без да стърчат захранващи кабели и конектори.Диодните ленти са монтирани на алуминиевия капак. Алуминия е най-добрия материал за направа на аквариумни капаци. Дървото и разпенения полиестерол не са за предпочитане. Първото заради влагата второто заради температурните промени.Аквариума е изработен от 10 мм стъкло. Двойно залепване, вижда се допълнителното стъклено ребро в ъгъла. По този начин се удвоява срока за безпроблемна експлоатация. Минимум 15 години без протичане.

Аквариумът е с обем 100 литра със стъклен капак и втори капак от алуминии и стъкло с осветление. Шкафът е изработен от метален профил облечен със стъкло и мебелно фолио.

Започнат в края на 2008г. най-после реализирах поредния аквариум. Външни размери: дължина 220 см, височина 80 см с осветлението, широчина 40 см в краищата и 85 см по средата. Двулицев с обем около 1000 л. Местонахождение, частен дом.