image
Пирамида Маса аквариум
image
Аквариуми в детските градини
image
Астронотуси В наличност.
image
Цихлиди Собствено производство.

Аквариума е с размери 260 Х 60 Х 70 см. Осветление е от осем пури Т5 по 54 вата. Повечето растения, които сме подбрали са бавнорастящи, това го прави лесен за поддръжка и подходящ освен за дома , така и за хотели и заведения. Аквариума се намира в нашият магазин, ако ви е харесал на видеото може да заповядате да го видите и на живо.

Магията на природата завладя нашите сърца. Всеки следващ аквариум ни вдъхновява да покоряваме нови върхове в акваристиката. Пътят е дълъг, но нас умората не ни лови, а музата е наш верен спътник.

Аквариум по поръчка с осветление и шкаф. Размерите му са 80/60/35 см и е с обем от 150 литра. Осветлението е комбинирано,  две луминицсентни лампи Т5 и светодиодни ленти. 

Тази седмица добавихме още седем аквариума. С тях, аквариумите в магазина ни станаха общо 49. Това ни дава възможност да предложим на клиентите ни още нови видове рибки и водни растения. Част от аквариумите ни може да видите в това видео. 

Нов облик на големият аквариум в магазина. Основно е залесен с бавнорастящи водни растения като ехинодоруси, криптокорини, микрозорум, анубиас и други. Като рибки има два вида пасажни - Hemigrammus rodwayi и червен неон, както и група скаларии.

Страница 1 от 5

Търсене

Последни ъпдейти

Нови аквариуми

Нови аквариуми Нови аквариуми
Нови аквариуми са добавени в галерията със завършени проекти на луксозни аквариуми.
Прочетете още...

Водни растения

Водни растения Водни растения
Добавихме каталог с водните растения, които развъждаме и предлагаме в магазина. 
Прочетете още...