image
Пирамида Маса аквариум
image
Аквариуми в детските градини
image
Астронотуси В наличност.
image
Цихлиди Собствено производство.

Добавихме още два нови вида рибки в нашият магазин. Всички видове риби в наличност, може да видите тук.

В това видео ще видите , как да подкастряте полянка от хемиантус. Колкото по-често се подкастря, толкова по-гъста става. Не се притеснявайте дори да го подстрижете по-ниско, ако сте предоставили подходящите условя на растението , то ще се възстанови за около 1-2 седмици.

Едно кратко видео на новият ни растителен аквариум в магазина. Обемът на аквариума е  250 литра с размери 100х50х50 .За филтрация използваме външен филтър JBL CristalProfi e1500 и нагревател 200 вата отново на JBL. Осветлението е четири пури Т5 по 39 вата. Развитието на аквариума може да проследите на страницата ни във фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/AquaMakerBg

Аквариумът е хиляда литра с комбинирано осветление от луминисцентни лампи и светодиодни ленти. С един външен филтър 2400 литра на час и един вътрешен. В него може да видите най-големите ни екземпляри скаларии, част от които вече намериха своят нов дом. Растенията са анубиаси, ехинодоруси, гигантска валиснерия, криптокорини и сагитария.

Аквариума е 40 литра, залесен с Hemianthus micranthemoides и обитаван от неонки ,разбори, аманови скариди и ред чери. Осветлението е около 0.4 w/l . Въглерод се подава с мая и захар, а за филтрация и реактор за разтваряне на въглерода използвам един вътрешен филтър - 300 л/ч. Грунда е единствено кварцов пясък, без допълнителни подхранки. Един експеримент и доказателство, как с минимален бюджет може да постигнем добри резултати в акваскейпа. Тази малка подводна джунгла се намира в нашият магазин и заедно с клиентите ни проследявахме развитието и от самото начало. Очаквайте скоро видео и снимки на напълно обновеният 1000 литров аквариум.

Търсене

Последни ъпдейти

Нови аквариуми

Нови аквариуми Нови аквариуми
Нови аквариуми са добавени в галерията със завършени проекти на луксозни аквариуми.
Прочетете още...

Водни растения

Водни растения Водни растения
Добавихме каталог с водните растения, които развъждаме и предлагаме в магазина. 
Прочетете още...