image
Пирамида Маса аквариум
image
Аквариуми в детските градини
image
Астронотуси В наличност.
image
Цихлиди Собствено производство.

Барбус тетразона(Puntius tetrazona) В това видео може да видите битка м/д два мъжки барбуса от вида тетразона. Барбусите са много ефектни и подвижни рибки и с тях аквариумът ви никога няма да бъде скучен. В магазинът ни предлагаме лично отгледани от нас барбуси , напълно оцветени на 2-3 см.

 

Hemichromis bimaculatusТези двамата красавци са от вида Hemichromis bimaculatus. Този вид рибки е широко разпространен в Западна Африка , там обитава канали и малки потоци. В природата са основно хищници , но в аквариумна среда не са чак толкова претенциозни от към храна и спокойно може да се хранят и с основните храни на люспи на Tetra , JBL и Sera. Аз лично съм отглеждал няколко поколения от тях , хранени с Tetra discus и JBL спирулина и резултат може да го видите сами.Както виждате чифта рибки не бяха сами в аквариума , но това не им попречи да опазят своето потомствоцели два дни.Красиви , пъстри , активни , но и много агресивни , поради тази причина когато решите да гледате Hemichromis bimaculatus е желателно преди това да аранжирате аквариума със много растения и укрития. При тези условия спокойно може да ги гледате с конгоанската тетра, сомовете от рода Synodontis, също така някои лорикарии, а в по-голям аквариум и други западноафрикански цихлиди – тези от рода Steatocranus.Тези дребосъци , които виждате на клипчето са вече на размер около 2-3 см. и загатват бъдещите си пъстри окраски.Може да заповядате в нашият магазин за да ги видите на живо, и ако ви харесат да си закупите.

Аквариума е 250 литра с диодно осветление и е населяван от едни от най-пъстрите и живи сладководни риби - Африканските цихлиди. Както може да видите в него съм събрал видове от 3 различни езера , но въпреки това , вече втора година си живеят в мир и спокойствие. wink

В това видео може да видите част от аквариумите с рибки в магазина. Всичките аквариуми са добре залесени и позволяват на рибите да покажат истинските си окраски. Клипа е от преди няколко месеца и вече има нови попълнения. В близките няколко дни ще качим ново видео с по-добро качество.

Aквариумът е с обем от 300 литра и е снабден с C02 система. От него си набавяме част от растенията , които предлагаме в магазина.

Търсене

Последни ъпдейти

Нови аквариуми

Нови аквариуми Нови аквариуми
Нови аквариуми са добавени в галерията със завършени проекти на луксозни аквариуми.
Прочетете още...

Водни растения

Водни растения Водни растения
Добавихме каталог с водните растения, които развъждаме и предлагаме в магазина. 
Прочетете още...