image
Пирамида Маса аквариум
image
Аквариуми в детските градини
image
Астронотуси В наличност.
image
Цихлиди Собствено производство.

Nannostomus beckfordi

Nannostomus beckfordi , впечатляващи със своите окраски и поведение , представители на харациновите рибки. Ще се чувстват най-добре, отглеждани в група, в гъсто заселен аквариум с други по-дребни и миролюбиви риби. Обичат кисела вода с ниска твърдост , но лесно се адаптират и към по-различни параметри на водата. Достигат размер от 6.5 см , а тези, които имаме в наличност при нас са около 3-4 см. За да добиете по-добра представа за тях, може да изгледате видеото:

 

Американски цихлиди в наличност

Добавяме два нови вида към асортимента от американски цихлиди. Това са Cichlasoma octofasciatum (Джак Демпси) и Cichlasoma nigrofasciatum. Двата вида са напълно съвместими да се гледат заедно в аквариум с други едри централно и южноамерикански цихлиди. Подходящ за тях е аквариум над 200 литра , декориран с камъни корени и по-здрави и издръжливи водни растения. 

Julidochromis regani chisanse търсят своят нов дом

Здравейте, продават се спешно чифт африкански цихлиди от ез. Танганайка - Julidochromis regani chisanse и 3 малки от същият вид. Мъжкият е около 8-9 см, женската 7-6 см и малките са на по 4 см. Рибките са в перфектно състояние, хапват както жива/замръзена храна така и суха - гранули/люспи. Разделяме се с тях поради липса на свободни аквариуми за малавийските цихлиди, с които се занимаваме по-сериозно и развъждаме.
Цена за чифта ( не се продават отделно мъжка или женска ) - 30 лв.
Цена за трите малки - 15 лв.
Цена за всичките заедно - 40 лв.
За връзка с нас - GSM: 0894309404

Рибките не се продават вече! Извадихме поколение от тях и до 1 месец ще има малки за продаване. Телефонът за контакти остава същият. ;)

Ново попълнение - Кили рибки

Здравейте, от седмица вече предлагаме при нас нов вид рибки - килита. За момента в наличност имаме само Epiplatys dageti, но лека по лека ще обогатим асортимента си. За тях можем да кажем , че спокойно могат да се гледат с други видове рибки на техният или по-голям размер , но със спокоен темперамент. Обичат аквариума да е добре залесен с растения и задължително да е с капак защото могат да изскочат. Най-красивите им разцветки можем да наблюдаваме когато двама или повече мъжки се надпреварват за някоя женска. За това препоръчваме да се отглеждат в по-голяма група от поне 5-6 рибки. Желателно е в тяхната диета да преобладава живата или замръзена храна, но спокойно може да им давате и суха, както люспи така и ситна гранула. Още за тях плюс информация за размножаването им може да намерите тук.

Африкански цихлиди собствено производство

Това е актуално видео с най-малките по размер цихлиди:Metriaclima estherae - 4 см
Melanochromis auratus - 4-5 см
Melanochromis interruptus - 4-5 см
Nimbochromis livingstonii - 4 см
Copadichromis borleyi - 4 см

Скоро ще добавя снимки и видео и на Pseudotropheus elongatus mpanga на същият размер са.Имам и Tropheops chilumba на около 2-3 см. скоро и те ще бъдат пуснати за продажба.

Страница 1 от 2

Търсене

Последни ъпдейти

Нови аквариуми

Нови аквариуми Нови аквариуми
Нови аквариуми са добавени в галерията със завършени проекти на луксозни аквариуми.
Прочетете още...

Водни растения

Водни растения Водни растения
Добавихме каталог с водните растения, които развъждаме и предлагаме в магазина. 
Прочетете още...