image
Пирамида Маса аквариум
image
Аквариуми в детските градини
image
Астронотуси В наличност.
image
Цихлиди Собствено производство.

Ново зареждане на рибки

Здравейте приятели на акваристиката! Миналата седмица добавихме още 4 вида към "колекцията" ни от рибки в магазина :) Това са: Сребърен долар ( Metynnis hypsauchen ) на около 5 см. Филомена ( Moenkhausia sanctaefilomenae ) на 3-4 см. Още 2 селекции на рамирезито: Electrc blue и Gold ramirezi. Златното още не е оцветено като на снимката, докато сините може да ги видите на клипчето в миналата статия. За да видите всички рибки в наличност може да посетите нашият каталог: Аквариумни рибки в наличност, който се обновява постоянно.

Рамирези electric blue

Невероятните окраски на тези рамирези могат да ви оставят без дъх когато ги видите за първи път. Вече ги поддържаме в наличност в магазина ни, и ако решите може да ни посетите и да се сдобиете с тази уникална селекция. Рамирезите са цихлиди джуджета, но не са чак толкова териториални като повечето рибки от тази група. Стават по-агресивни по време на размножаване пазейки територията си и хайвера. Това не пречи да се отглеждат с други риби. Ние ще ви посъветваме, как и с какви други видове може да се комбинират. А ето и видео от аквариума в магазина, в който сме ги настанили.

Още 2 вида към асортимента от рибки

За всички любители на акваристиката добавихме още два вида към асортимента от рибки в нашият магазин. Това са Hyphessobrycon columbianus ( Колумбийска тетра ) и Hyphessobrycon herbertaxelrodi ( Черен неон ). И двата вида са миролюбиви и могат да се отглеждат спокойно с други тетри в растителен аквариум.

Нови риби в наличност

Новите попълнения са :
Puntius denisonii ( Барбус денисони, размер - 5-6 см )
Botia macracanthus ( Ботия макраканта )
Hemigrammus rhodostomus ( Родостомус )
Inpaichthys kerri   ( Супер синьо кери )
Corydoras juli ( Коридорас джули )
Synodontis eupterus ( Високоплавен синодонт )

 

Rainbow рибки

Здравейте приятели! Новите попълнения в магазина ни за тази седмица са тези прекрасни рейнбоу рибки. Glossolepis Incisus (Глазолепис Инцисус) - 10.00 лв. , Melanotaenia lacustris (Меланотения лакустрис) - 12.00 лв. ,Melanotaenia boesemani (Меланотения боесемани) - 12.00. Преминали са 10 дни карантина при нас и са напълно здрави , много подвижни са и хапват всичко. Рибките са продадени.


Страница 2 от 2

Търсене

Последни ъпдейти

Нови аквариуми

Нови аквариуми Нови аквариуми
Нови аквариуми са добавени в галерията със завършени проекти на луксозни аквариуми.
Прочетете още...

Водни растения

Водни растения Водни растения
Добавихме каталог с водните растения, които развъждаме и предлагаме в магазина. 
Прочетете още...